20:51
Внутрішній аудит освітніх програм на психолого-педагогічному факультеті

Відпустка – це абстрактне поняття… Робота на психолого-педагогічному факультеті не припиняється й протягом літа, коли переважна більшість викладачів перебуває на літньому відпочинку. В основі цієї клопіткої роботи – прагнення забезпечити поступ рідного університету шляхом залучення усіх можливих засобів розвитку та вдосконалення освітньої діяльності кафедр психолого-педагогічного факультету.

Таку мету поставили перед собою декан факультету Леніна Задорожна-Княгницька та гаранти освітніх програм Ірина Шумілова, Світлана Макаренко, Юлія Демидова, Олена Стуліка, Людмила Варава, Наталя Бесєда, Андій Осіпцов. 14 та 22 липня 2022 р. на спільних онлайн-зустрічах ними було обговорено важливі аспекти внутрішнього аудиту освітніх програм, що проваджуються на психолого-педагогічному факультеті, конкретизовано процедуру й засоби його здійснення, вироблено спільні підходи до вдосконалення освітнього процесу за кожною освітньою програмою.


Здійснювана гарантами робота є невід`ємною складовою внутрішнього аудиту, здійснюваного у Маріупольському державному університеті з метою оптимізації переліку освітніх програм в умовах тимчасового переміщення, їх вдосконалення з урахуванням викликів нового ринку та інтернаціоналізації МДУ, забезпечення реалізації Стратегічного плану розвитку університету на 2021-2025 рр.

Переглядів: 200 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz