14:35
Вступ 2022: МДУ відкриває магістерську програму «Початкова освіта»

Маріупольський державний університет має успішний досвід підготовки вчителів початкової школи. Студенти працевлаштовуються з ІІ курсу, стають кращими педагогами Маріуполя.

Для того, щоб практикуючі вчителі змогли отримати кваліфікаційну категорію та надалі успішно підвищувати її, МДУ розпочинає підготовку фахівців за спеціальністю «Початкова освіта» на магістерському рівні.


У розробці освітньої програми викладачі кафедри педагогіки та освіти Маріупольського університету враховували досвід провідних українських і зарубіжних вишів. На парах студенти вивчатимуть методологію наукових досліджень, педагогічну деонтологію, теорію і практику позашкільної освіти, новітні технології викладання, управління освітнім процесом та організацію позакласної роботи у початковій школі.


Магістр спеціальності «Початкова освіта» зможе працювати вчителем початкових класів закладу загальної середньої освіти, організатором позакласної та позашкільної роботи з дітьми. Крім того, диплом магістра дозволить продовжити навчання в аспірантурі для здобуття ступеня доктора філософії.


Для вступу на спеціальність «Початкова освіта» потрібно скласти єдиний вступний іспит (ЄВІ) з іноземної мови у формі ЗНО та фахове вступне випробування на базі університету. Реєстрація на ЄВІ проходитиме у приймальній комісії МДУ з 26 квітня по 17 травня.


Також з відкриттям магістерської програми єдиний класичний виш Донеччини зможе задовольнити потреби тих, хто бажає перекваліфікуватися на педагога всього за півтора роки.


Фахівець, який вже має диплом спеціаліста або магістра, може вступити на спеціальність «Початкова освіта» за результатами фахового вступного випробування та іспиту з іноземної мови, що проводяться на базі університету.

Переглядів: 240 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz