08:57
З Днем народження, рідний МДУ! Оголошуємо конкурс на краще відео-привітання

Цього року Маріупольський державний університет святкує 30-ту річницю. З нагоди святкової дати оголошуємо конкурс серед студентів, викладачів і співробітників на краще відео-привітання.

Відео необхідно опублікувати з хештегом #30BdayMSU на своїй сторінці у Facebook, Instagram чи ТіkTok, позначивши офіційну сторінку МДУ, та заповнити анкету учасника. На час проведення конкурсу акаунт має бути відкритим


Звертаємо увагу, що на розгляд журі, яке очолить ректор Маріупольського університету Микола Трофименко, від кожного учасника приймається тільки одне відео-привітання. Його оцінюватимуть з технічної, естетичної та змістової сторін.


Прийом робіт триватиме до 1 грудня. За підсумками конкурсу будуть визначені три кращі відео-привітання. Переможці отримають брендовану продукцію МДУ, серед якої худі, еко-сумки, стакани та чашки для напоїв, шкарпетки та піни з логотипом, а також канцелярія


Нагородження авторів найкращих робіт відбудеться 10 грудня під час урочистого святкування 30-річчя Маріупольського університету.

Переглядів: 192 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz