17:45
Зустріч майбутніх учителів початкової школи з педагогами-практиками загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №47

У рамках договору про співробітництво між Маріупольським державним університетом та загальноосвітньою школою І-ІІІ ступенів №47 м. Маріуполя 11 жовтня 2021 р. відбулася зустріч майбутніх учителів початкової школи з педагогами-практиками.

Доцент кафедри педагогіки та освіти Тимофєєва Ірина, яка є гарантом освітньої програми «Початкова освіта», та здобувачі вищої освіти цієї освітньої програми відвідали уроки з інтегрованого курсу «Я досліджую світ». Метою запланованого заходу було ознайомлення здобувачів освіти з технологіями компетентнісного підходу до навчання впродовж життя; навчання формам та методам роботи, що стимулюють учнів до активного пошуку та сприйняття нових знань; спрямування зусиль педагогів на становлення особистості як творця і проектувальника власного життя. Вчителі початкових класів ЗОШ №47 продемонстрували новітні методики навчання у Новій українській школі, використовуючи цифрові технології, елементи розвивального та інтерактивного навчання.


Заступники директора закладу освіти Жана Ферселєєва та Ольга Хараман познайомили майбутніх вчителів початкових класів з матеріально-технічним забезпеченням закладу освіти (інтерактивними підлогою, панеллю та дошкою), портфоліо учнів початкових класів, які виготовлялись разом із батьками, та оснащенням освітнього середовища в межах початкової школи.


Ольга Хараман провела для студентів майстер-клас «Нова українська школа: дивовижна скринька наших ранків», під час якого за допомогою інтерактивної презентації аргументовано показала майбутнім вчителям значення ранкових зустрічей для учнів початкових класів.


Директорка закладу освіти Ніна Воробей познайомила з історією становлення Нової української школи у місті Маріуполь, поділилася з присутніми досвідом роботи, детально розповіла про традиції закладу освіти та про організацію сертифікації вчителів початкових класів на базі школи № 47.


Дякуємо за гарну зустріч та сподіваємось на плідну співпрацю!

Переглядів: 229 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz