15:43
Зустріч викладачів кафедри педагогіки та освіти зі стейкхолдерами

11 листопада 2021 р. в он-лайн форматі відбулася зустріч викладачів кафедри педагогіки та освіти з педагогами-практиками та директорами шкіл м. Маріуполя.

На зустрічі, що відбулася за ініціативи декана психолого-педагогічного факультету Леніни Задорожної-Княгницької та гаранта освітньої програми «Початкова освіта» Ірини Тимофєєвої, було обговорено питання вдосконалення практичної підготовки майбутніх учителів початкової школи та особливостей організації пропедевтичної практики студентів 1 курсу спеціальності «Початкова освіта». Було обговорено й перспективи ліцензування освітньої програми «Початкова освіта» за магістерським освітнім ступенем.


В особі вчителів початкової школи (Ольги Замуруєвої й Зої Іванової), керівників шкіл (Оксани Кіор, Ніни Воробєй, Тетяни Екзархо, Наталі Зьоми, Мики Чайкіна, Ірини Москаленко, Лілії Борисенко), які є зовнішніми стейколдерами, викладачі кафедри педагогіки та освіти отримали міцну підтримку ініціатив у контексті вдосконалення практичної підготовки майбутніх учителів початкової школи.

Переглядів: 193 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz