Викладачі та студенти Маріупольського державного університету долучилися до зустрічі з Президентом України Володимиром Зеленським. Спілкування з очільником країни відбулося у дистанційному форматі.

Представники закладів вищої освіти з Києва, Дніпра, Херсона, Одеси, Чернігова і Маріуполя мали змогу поставити запитання до Володимира Олександровича та розповісти про діяльність університетів в умовах війни.


Основними темами для спілкування стали навчання, вступна кампанія, зміни в Україні, гарантії безпеки та відбудова країни після закінчення бойових дій.


Зараз наша країна знах ... Читати далі »

Просмотров: 153 | Добавил: Деканат | Дата: 20.05.2022


У рамках програми академічної мобільності Еразмус+ оголошується конкурс на отримання стипендій для викладання у Мессінському університеті (Італія).

У конкурсному відборі можуть брати участь викладачі Маріупольського державного університету, що мають досвід у викладанні гуманітарних і політичних наук та італознавчих студій.


Строки дії програми складають 15 робочих днів (+2 дні на дорогу), 8 годин викладання на тиждень протягом 2022-2023 академічного року.


Для участі у конкурсі претенденти мають до 30 червня подати документи англійською мовою:

... Читати далі »

Просмотров: 161 | Добавил: Деканат | Дата: 20.05.2022

uCoz