24 травня відбувся Міжнародний онлайн-форум «Забезпечення якості вищої освіти в умовах війни». Гостра на сьогоднішній день тема зібрала навколо себе представників провідних закладів і структур України.

Форум організований Національним агенством з питань забезпечення якості вищої освіти. На зустрічі були присутні представники міжнародних агенцій з якості освіти.


Маріупольський державний університет на заході представив його очільник, професор Микола Трофименко. Він представив доповідь щодо стану роботи Маріупольського державного університету у Києві в умовах війни.


Також учасниками ф ... Читати далі »

Просмотров: 175 | Добавил: Деканат | Дата: 25.05.2022


Польсько-американський культурно-освітній благодійний фонд Костюшка оголошує початок набору на безкоштовні дистанційні курси з англійської мови.

Долучитися до занять можуть студенти та аспіранти гуманітарних і соціальних спеціальностей закладів вищої освіти України, зокрема Маріупольського державного університету.


Курси розпочнуться у червні поточного року. Заняття проводитимуть провідні викладачі найкращих американських коледжів та університетів.


За результатами навчання молодь поглибить знання англійської, підвищить власну компетентність у використанні академічної мови і поз ... Читати далі »

Просмотров: 179 | Добавил: Деканат | Дата: 25.05.2022


За результатами участі у конкурсі грантових проєктів, Маріупольський державний університет отримає фінансування на реалізацію власних проєктів. Вони допоможуть вишу надавати якісні освітні послуги в умовах переміщення до Києва, сформувати і популяризувати новий бренд, створити можливості для ефективної комунікації з громадою.
... Читати далі »

Просмотров: 181 | Добавил: Деканат | Дата: 25.05.2022

uCoz