20:21
МДУ розпочинає співпрацю з тайваньським університетом

Маріупольський державний університет активно налагоджує партнерські зв’язки із закладами вищої освіти Азії. 16 травня МДУ підписав меморандум про співпрацю з Університетом Цзи Чі (Тайвань).

Процедура підписання проходила в онлайн форматі. Маріупольський університет представили ректор, професор Микола Трофименко та проректор з науково-педагогічної роботи (міжнародні зв'язки), професор Олена Павленко.


Це велика честь – утворювати співпрацю та відкривати нові можливості для Маріупольського університету та Університету Цзи Чі. Сподіваюся, що наше партнерство принесе величезну кількість спільних наукових проєктів і досліджень та допоможе розвинути міжнародну співпрацю між Україною і Тайванем, – ректор МДУ Микола Трофименко.


Ключовими завданнями співпраці двох вишів є підтримка та розвиток освітніх онлайн-програм, використання досвіду для майбутніх досліджень, забезпечення високої якості і стабільності вищої освіти України.


Університет Цзи Чі активно підтримує українців з початку повномасштабного російського вторгнення на територію України. Зокрема, гуманітарна місія тайваньського університету у Польщі допомагає українцям, які були вимушені покинути рідну країну через війну.

 

Переглядів: 165 | Додав: Деканат | Рейтинг: 0.0/0
uCoz